محل تبلیغات شما









ن‌ ایرانی ‌در طی‌ جنگ‌ تحمیلی ‌با پیروی‌ از مکتب ‌عاشورا و پیام‌ رسان ‌آن ‌حضرت زینب ‌کبری ‌(س‌) حماسه‌های ‌فراموش‌ نشدنی ‌آفریدند. لیکن ‌با توجه ‌به‌ نقش‌ غیرمستقیم‌ ن‌ در جنگ ‌تحمیلی‌ هنوز آنچنان‌که ‌شایسته ‌است ‌از فداکاری‌، مقاومت ‌و ایثار آنان ‌سخن‌ به‌ میان‌ نیامده ‌است.



آمار شهدا و ایثارگری های ن در دوران دفاع مقدس

بر اساس آمار تهیه شده از فهرست شهدای جنگ تحمیلی ن قهرمان ایران ۶ هزار و۴۲۸ نفر شهیده در طول سال­های دفاع مقدس تقدیم اسلام کردند که بیشتر آنها در بمباران و موشک باران شهرها به شهادت رسیده‌اند.طبق آماری به نقل از نشریه داخلی بنیاد شهید و امور ایثارگران، 500 نفر از این افراد، رزمنده بودند، بیشتر این ن مجرد و 2500 نفر از آنان در سن 10 تا 30 سال بودند.

براساس آمار بنیاد جانبازان و امور ایثارگران که در شهریور ۱۳۸۱ به تفکیک جنسیت و گروه‌های جانبازی منتشر شد، تعداد کل جانبازان زن ۵ هزار و ۷۳۵ نفر است که از این تعداد ۳ هزار و 75 نفر بالای ۲۵درصد جانبازی دارند.

درباره تعداد اسرای زن جنگ تحمیلی، آمار روشنی منتشر نشده، اما در برخی منابع از رقم 171 اسیر زن در طول جنگ هشت ساله گفته شده است. همچنین در طول۸ سال دفاع مقدس۲۲ هزار 808 امدادگر و۲ هزار و 276 پزشک زن به جبهه‌ها اعزام شدند.

اما درباره نقش غیرمستقیم ن این سرزمین نیز بایستی گفت؛ طبق آماری که سال 1386 منتشر شده تعداد والدین شهدا 247 هزار و 106 نفر (تعداد مادران شهید حدود نصف این میزان است) و تعداد همسران شهدا 61 هزار و 52 نفر بوده است. (اغلب همسران شهدا، از ن هستند). همچنین تعداد والدین جانبازان 71 هزار و 372 نفر، تعداد همسران جانبازان 317 هزار و 193 نفر، تعداد والدین آزادگان 13 هزار و 82 نفر و تعداد همسران آزادگان 41 هزار و 76 نفر بوده است. از این روست که می‌توان مدعی بود به غیر از دختران شهدا، جانبازان و آزادگان، حدود 550 هزار نفر از ن ایرانی با صبر و تحمل فقدان همسر در صورت شهادت یا اسارت یا مجروحیت و معلولیت او در حماسه دفاع مقدس نقش داشته‌اند. این را باید کنار رقم 13 هزار زنی گذاشت که به طور مستقیم با این جنگ روبه‌رو شدند. 




فعالیت­ های مربوط به شهدا و رسیدگی به خانواده رزمندگان

در طی 8 سالدفاع مقدس بسیاری‌ از امور مربوط به شهدا توسط ن انجام میشد. ستادهای‌ تخلیه شهدا در مناطقجنگی، مراکز معراج شهدا در شهرستان­ها و واحدهای تعاون در پایگاه ­های نظامی‌ نیز از خدمات‌ ن‌ در اینزمینه بهره­مند گردیدهاند. همچنین‌ رسیدگی به‌ خانوادة رزمندگان‌ و شهدا و دلجویی از آنها نیز در همة موارد توسطبانوان و در قالب‌ واحدهای‌ انصارالمجاهدین انجام میشد که هنوز هم‌ ادامه دارد.

خادم شهدامنوچهرشریفی هشجین

13 روایت از اولین شهید روحانی دفاع مقدس

آمار شهدا و ایثارگری های زنان در دوران دفاع مقدس

اولین شهدای ناجاسال98

هزار ,نفر ,ن ,آمار ,دفاع ,جنگ ,هزار و ,دفاع مقدس ,تعداد والدین ,شهدا و ,تعداد همسران

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ آموزش ابتدایی منطقه زواره tersplacduper ubmittuso درب ضد سرقت فروشگاه بزرگ اینترنتی ..:: کلینیک دندانپزشکی و طراحی لبخند یاس پاکدشت ::.. Love is ... Louise's info hotnetwpencue فری: دانلود آهنگ با لینک مستقیم